Ugandos centrinėje dalyje esančiame greitkelyje mikroautobusui susidūrus su sunkvežimiu žuvo 13 žmonių, iš jų 12 Tanzanijos piliečių, pirmadienį pranešė Ugandos policija.

Didžioji dalis sekmadienio vakarą per avariją nukentėjusių žmonių važiavo mikroautobusu, kuris kaktomuša susidūrė su sunkvežimiu, sakė policijos atstovas Asanas Kasingye (Asanas Kasingjė) žurnalistams ir pridūrė, kad tanzaniečiai mikroautobusu važiavo namo po vestuvių Ugandoje.

Pasak jo, dar septyni automobilio keleiviai buvo sunkiai sužeisti ir yra „kritinės būklės“. Per šį incidentą taip pat žuvo sunkvežimio keleivis, o jo vairuotojas patyrė sunkių sužalojimų.

Į vakarus vedantis Ugandos greitkelis jau daug metų garsėja dideliu avaringumu, tačiau dėl dažnų mirtinų avarijų paprastai būna kaltinami neatsakingi vairuotojai.

Siauruose ir dažnai duobėtuose Ugandos keliuose bei greitkeliuose panašios gyvybių pareikalaujančios eismo nelaimės yra gana dažnos.

Kampala, rugsėjo 18 d. (AP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode