Holivudą supurčius nestipriam žemės drebėjimai, kurio epicentras buvo užregistruotas visai šalia Los Andželo, daugybė pietų Kalifornijos gyventojų puolė rašyti komentarus socialiniuose tinkluose.

JAV geologijos tarnyba (USGS) pranešė, kad 3,6 balo stiprumo žemės drebėjimas įvyko pirmadienį maždaug 23 val. 20 min. vietos (9 val. 20 min. Lietuvos) laiku. Jo epicentras buvo maždaug už 6 kilometrų į šiaurės vakarus nuo Vestvudo.

Nors požeminiai smūgiai didelės žalos nepadarė, apie dešimtys žmonių pranešė pajutę jo sukeltus virpesius, nurodė USGS.

Kai kurie žemės drebėjimų užgrūdinti veteranai, o jų būta ir Holivude, suskubo pasidalinti savo įspūdžiais socialiniame tinkle „Twitter“.

Aktorius Joshas Gadas (Džošas Gadas) pajuokavo, kad jam greičiausiai vertėjo patikrinti, ką daro jo vaikai, bet jis negalėjo atsispirti pagundai patikrinti tviterį. Tuo tarpu buvęs televizijos CBS laidos „Late Late Show“ vedėjas Craigas Fergusonas (Kregas Fergiusionas) pašmaikštavo, jog drebėjimas jį užklupo „sėdintį lovoje su automatiniu šautuvu ir laukiantį zombių“.

Ankstų antradienio rytą žemės drebėjimas buvo viena populiariausių temų „Twitter“ platformoje.

Los Andželas, rugsėjo 19 d. (AP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode